the lyrical lord

Computer hulp en ondersteuning

 

Oplossen van computer problemen, installatie, herstellen van gegevens en ondersteuning van de PC en laptops, maar ook van tablets en iPad's.

Een aantal veel voorkomende problemen zijn: een trage computer, virussen, malware, software die niet meer werkt, internet dat niet meer werkt.

 

Lees verder

 Bewaard verleden

 

 

    

Ik verzamel van jongs af aan eigenlijk van alles, het meeste dat mij boeit is ons onzinnige gedrag van oorlog voeren in 14/18 werden de wapens en uitrustingen aangepast en ging de glans zo als we die kenden van de Napoleontische manier van oorlog voeren er snel vanaf. Het machinegeer kwam, het vliegtuig, de tank. de uniformen en de helmen werden praktischer. Het model van de Duitse M16-18 helm word nu nog wereldwijd gebruikt    

militairia uit de 1e wereldoorlog uit eigen verzameling.

 

 

Lees verder

Fotografie

 


Fotograferen was mijn werk en blijft mijn hobby.Portretten, mode. journalistiek, reclame, niets was en is te veel of te gek.Hier staat een deeltje van mijn vrije werk.Het leukste vind ik de leegte die ik probeer te vinden op drukke plaatsen. Maar ook de mensen die altijd bezig zijn, de vergankelijkheid.

 

Kunst


 

Lees verder

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertentie